Löydä vastaukset kysymyksiin

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia, joten olemme koostaneet niihin vastaukset tänne. Valitse kategoria etsiäksesi kysymykseesi vastaus. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Korttimaksu

Mitä ovat Verified by VISA ja Mastercard SecureCode?

Vastaus:

MasterCard SecureCode ja Verified by Visa ovat ilmaisia ​​palveluja, mikä tarkoittaa, että tunnistat itsesi salasanalla, kun käytät korttiasi internetissä.

Ratkaisun ovat kehittäneet MasterCard ja Visa, ja se on maailmanlaajuinen standardi. Sinulla, jolla on MasterCard-kortti, yhdistät korttisi MasterCard SecureCodeen ja sinä, jolla on Visa-kortti, yhdistät korttisi Verified by Visaan. Samalle ratkaisulle on yksinkertaisesti kaksi eri nimeä.

Jos et ole vielä liittänyt korttiasi palveluun, teet sen korttisi myöntäneessä pankissa. Menettely on samanlainen useimmissa pankeissa, lue lisää kortin liittämisestä kortin myöntäneen pankin tiedotteessa. 

MasterCard SecureCode tai Verified by Visa ongelmissa, keneen otan yhteyttä?

Vastaus:

Ongelmissa, jotka koskevat nettiostosi maksamista  MasterCard Secure Code ja Verified by Visa pankkikorteilla, on kaikista parasta ottaa yhteyttä pankkiin joka on myöntänyt korttisi. Tämä,koska tekniset ratkaisut koskien MasterCard Secure Code ja Verified by Visa, riippuvat siitä pankista jotka myönsivät korttisi.