Löydä vastaus kysymykseen

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia joten keräämme vastaukset niihin tänne. Valitse kategoria etsiäksesi vastaus kysymykseesi. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Korttimaksu

Mitä ovat Verified by VISA ja Mastercard SecureCode?

Vastaukset:

MasterCard SecureCode sekä Verified by Visa ovat maksuttomia palveluita joihin tunnistaudut salasanalla, kun käytät pankkikorttiasi netissä. 

Mastercard ja Visa ovat kehittäneet maailmanlaajuisen standardin. Sinulla jolla on MasterCard-kortti kytket kortin MasterCard SecureCode  ja sinulla jolla on Visa-kortti kytket sen  Verified by Visa korttiin. Nämä ovat yksinkertaisesti kaksi eri nimeä samaan ratkaisuun. 

Ellet ole jo kytkenyt korttiasi palveluun teet tämän pankissa joka on myöntänyt pankkikorttisi. Menettely on samantapainen useimmissa pankeissa, lue enemmän korttisi myöntäneeltä pankin kotisivulta. 

MasterCard SecureCode tai Verified by Visa ongelmissa, keneen otan yhteyttä?

Vastaukset:

Ongelmissa, jotka koskevat nettiostosi maksamista  MasterCard Secure Code ja Verified by Visa pankkikorteilla, on kaikista parasta ottaa yhteyttä pankkiin joka on myöntänyt korttisi. Tämä,koska tekniset ratkaisut koskien MasterCard Secure Code ja Verified by Visa, riippuvat siitä pankista jotka myönsivät korttisi.