RENGAS365:ltä löydät kesärenkaat autoosi

RENGAS365:llä on laaja valikoima markkinoiden johtavia kesärengasmerkkejä. Renkaiden valintatoiminnollamme löydät nopeasti oikeat renkaat autoosi. Valitse, haluatko pelkät renkaat vai kokonaiset pyörät, joihin kuuluvat renkaat ja vanteet.

Jos haluat apua kesärenkaittesi asennukseen, kumppaniverkostossamme on runsaasti asennuskorjaamoja.

Kesärengasmerkkimme

Myymme huolellisesti valikoidulta joukolta markkinoiden johtavien valmistajien renkaita. Yhdessä ne täyttävät kaikki vaatimukset, jotka asetat oikeille kesärenkaille.

Verkkokaupassamme myydään muun muassa seuraavien valmistajien kesärenkaita:

Milloin käytät kesärenkaita?

Kesärenkaat alle 1/3 - 30/11. Kesärenkaat voi vaihtaa aikaisintaan 1.3 huomioiden sää-olosuhteet. Laki velvoittaa vaihtamaan kesärenkaat alle viimeistään toisen pääsiäispäivän jälkeisenä maanantaina.
Koska sää-ja tieolosuhteet muuttuvat nopeasti myöhään syksyllä, kehoitamme sinua vaihtamaan kesärenkaat talvirenkaisiin loka-marraskuun vaihteessa. Talvirengaspakko on Suomessa joulukuun alusta helmikuun loppuun.
Nastarenkaita saa käyttää 1.11-31.3 välisenä aikana.

Mitä kesärenkaat ovat?

Kesärenkaat on suunniteltu toimimaan optimaalisesti kesäkauden normaaleilla tiepinnoilla ja sääolosuhteissa. Esimerkiksi rengaskuviot on muotoiltu siten, että ne ohjaavat  tehokkaasti pois veden ja ehkäisevät vesiliirron märillä tienpinnoilla.
Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava lain mukaan vähintään 1,6mm. Ajoturvallisuus syistä suosittelemme vaihtamaan kesärenkaat urapinnan syvyyden ollessa 3-4 mm. 

Kesärenkaiden kumisekoitus on myös suunniteltu erityisesti kesällä ajamiseen ja toimii parhaiten, kun lämpötila on yli +5 astetta.

Rengas365:ltä löydät suuren valikoiman kesärenkaita eri hintaluokissa. Huolimatta, etsitkö halpoja renkaita toiseen autoosi tai halpoja premiumrenkaita voimakasmoottoriselle urheiluautolle, löydät renkaat verkkokaupastamme.