RENGAS365:ltä löydät kesärenkaat autoosi

RENGAS365 tarjoaa laajan valikoiman markkinoiden johtavia kesärengasmerkkejä.  Renkaiden valintatoiminnollamme löydät nopeasti oikeat renkaat autoosi. Valitse, haluatko pelkät renkaat vai kokonaiset pyörät (pyöräpaketti), joihin kuuluvat renkaat ja vanteet.

Jos haluat apua kesärenkaidesi asennukseen, kumppaniverkostossamme on runsaasti asennuskorjaamoja.

Kesärengasmerkkimme

Myymme renkaita huolellisesti valituilta, markkinoiden johtavilta valmistajamerkeiltä. Yhdessä ne kattavat kaikki vaatimukset, jotka asetat oikeille kesärenkaille.

Verkkokaupassamme myydään muun muassa seuraavien valmistajien kesärenkaita:

Milloin kesärenkaita käytetään?

Kesärenkaat alle 1.4.—30.11. Kesärenkaat voi vaihtaa aikaisintaan 1.4. sääolosuhteet huomioiden.

Koska sää- ja tieolosuhteet voivat muuttua nopeasti myöhään syksyllä, suosittelemme vaihtamaan kesärenkaat talvirenkaisiin loka-marraskuun vaihteessa. Uuden lain mukaan talvirenkaita tulee käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun, mikäli keli sitä edellyttää.

Koska Suomi on pohjois-eteläsuuntainen ja laaja maa, on itsestäänselvää, että talvi tulee sitä aikaisemmin ja kestää sität kauemmin, mitä kauempana pohjoisessa asut. Siksi renkaita valittaessa onkin aina otettava huomioon ensisijaisesti todelliset tieolosuhteet eikä päivämääriä.

Talvirengaspakko on Suomessa marraskuuta alusta maaliskuun loppuun. Nastarenkaita saa käyttää 1.11.—31.3. välisenä aikana.

Mitä kesärenkaat ovat?

Kesärenkaat on suunniteltu toimimaan optimaalisesti kesäkauden normaaleilla tiepinnoilla ja sääolosuhteissa. Esimerkiksi rengaskuviot on muotoiltu siten, että ne ohjaavat tehokkaasti veden pois ja ehkäisevät vesiliirtoa märillä tienpinnoilla.

Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava lain mukaan vähintään 1,6 mm. Ajoturvallisuussyistä suosittelemme vaihtamaan kesärenkaat urapinnan syvyyden ollessa 3-4 mm varmemman pidon saamiseksi märistä ja kosteista tienpinnoista sekä paremman pidon saamiseksi kuivista kesäteistä. 

Kesärenkaiden kumisekoitus on myös suunniteltu erityisesti kesällä ajamiseen ja toimii parhaiten, kun lämpötila on yli +5 astetta.

Rengas365:ltä löydät suuren valikoiman kesärenkaita eri hintaluokissa. Etsitpä sitten halpoja renkaita kakkosautoosi tai edullisia premium-renkaita voimakasmoottoriselle urheiluautolle, löydät tarvitsemasi renkaat verkkokaupastamme.