RENGAS365:ltä löydät kesärenkaat autoosi

RENGAS365:llä on laaja valikoima markkinoiden johtavia kesärengasmerkkejä. Renkaiden valintatoiminnollamme löydät nopeasti oikeat renkaat autoosi. Valitse, haluatko pelkät renkaat vai kokonaiset pyörät, (pyöräpaketti) joihin kuuluvat renkaat ja vanteet.

Jos haluat apua kesärenkaittesi asennukseen, kumppaniverkostossamme on runsaasti asennuskorjaamoja.

Kesärengasmerkkimme

Myymme renkaita huolellisesti valituista markkinoiden johtavista valmistajamerkeistä.  Yhdessä ne kattavat kaikki vaatimukset, jotka asetat oikeille kesärenkaille.

Verkkokaupassamme myydään muun muassa seuraavien valmistajien kesärenkaita:

Milloin käytät kesärenkaita?

Kesärenkaat alle 1/3 - 30/11. Kesärenkaat voi vaihtaa aikaisintaan 1.3 huomioiden sää-olosuhteet. Laki velvoittaa vaihtamaan kesärenkaat alle viimeistään toisen pääsiäispäivän jälkeisenä maanantaina.
Koska sää-ja tieolosuhteet voivat muuttua nopeasti myöhään syksyllä, kehoitamme sinua vaihtamaan kesärenkaat talvirenkaisiin loka-marraskuun vaihteessa.Uuden lain mukaan talvirenkaita tulee käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jos keli sitä edellyttää.
Koska Suomi on pohjois-eteläinen sekä laaja maa, on itsestään selvää, että talvi tulee aikaisemmin ja kestää kauemmin, mitä kauempana pohjoisessa asut. Siksi renkaita valittaessa on aina otettava huomioon ensisijaisesti todelliset tieolosuhteet eikä päivämääriä.
Talvirengaspakko on Suomessa joulukuun alusta helmikuun loppuun. Nastarenkaita saa käyttää 1.11-31.3 välisenä aikana.

Mitä kesärenkaat ovat?

Kesärenkaat on suunniteltu toimimaan optimaalisesti kesäkauden normaaleilla tiepinnoilla ja sääolosuhteissa. Esimerkiksi rengaskuviot on muotoiltu siten, että ne ohjaavat  tehokkaasti pois veden ja ehkäisevät vesiliirtoa märillä tienpinnoilla.
Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava lain mukaan vähintään 1,6mm. Ajoturvallisuus syistä suosittelemme vaihtamaan kesärenkaat urapinnan syvyyden ollessa 3-4 mm varmemman pidon saamiseksi märistä ja kosteista tienpinnoista ja paremman otteen saamiseksi kuivista kesäteistä.  

Kesärenkaiden kumisekoitus on myös suunniteltu erityisesti kesällä ajamiseen ja toimii parhaiten, kun lämpötila on yli +5 astetta.

Rengas365:ltä löydät suuren valikoiman kesärenkaita eri hintaluokissa. Huolimatta, etsitkö halpoja renkaita toiseen autoosi tai halpoja premiumrenkaita voimakasmoottoriselle urheiluautolle, löydät renkaat verkkokaupastamme.