Asennuskorjaamo lähellä sinua

Tarvitsetko apua autosi renkaiden tasapainotukseen, asennukseen ja vaihtoon?
Kun ostat meiltä, on sinulla mahdollisuus saada toimitus jollekin asennuskumppaneistamme. Nopeasti, helposti ja halvalla.  Täytä postinumerosi löytääksesi lähelläsi sijaitseva asennuskorjaamokumppanimme. 

Etsi kokoonpano työpaja postinumeron avulla

Etsi
Asennuskorjaamon Asennuskorjaamon

Miten se tapahtuu?

Teet tilauksen sivustollamme ja valitset tuotteiden lähettämisen jollekin asennuskumppaneistamme.
Kun olemme lähettäneet tuotteesi asennuskumppanillemme, saat meiltä sähköpostiviestin, jonka avulla voit seurata tilauksesi matkaa korjaamolle. Saatuasi viestin, voit soittaa korjaamolle ja varata ajan.

Mitä se maksaa, ja milloin maksan?

Valitsemasi korjaamon palvelut maksat korjaamoon. Kunkin korjaamon kohdalla olevista tiedoista näet asennuskorjaamon meille ilmoittaman hinnan. Huom! Korjaamo on vastuussa palveluksistaan ja niiden hinnoista, emmekä voi taata että he ovat päivittäneet hintansa meille.  

Voinko käyttää korjaamoa noutopisteenä?

Palvelua ei ole ajateltu käytettäväksi siten. Tarkoituksena on, että käytät korjaamoa toimitusosoitteena jos tarvitset sen palveluja. Jos jostain syystä haluat ainoastaan hakea tilaamasi tuotteet, pyydämme sinua ensin soittamaan korjaamoon ja tarkistamaan onko se mahdollista, sekä kysymään mitä he veloittavat tästä palvelusta. 

Kokonaiset pyörät.

Jos haluat vaihdattaa  autosi rengaspaketit asennuskorjaamossa, aiheutuu tästä kuluja. Kunkin korjaamon kohdalla olevista tiedoista näet heidän meille ilmoittaman hinnan. (Hinnat  eivät ole aina ajankohtaiset)
 

Näytä lisätietoja

Etsi asennuskorjaamon maiseman ja kaupungin

Näytä lisätietoja