Löydä renkaita ja vanteita

100% sopivuustakuun rengaspakettiin
Useita maksutapoja - Kortti, lasku tai osamaksu
Nopeat toimitukset kotiisi tai asennuskorjaamolle
Löydä renkaita ja vanteita

Suosittuja renkaita ja vanteita

Hyvä tietää

Laki velvoittaa käyttämään talvirenkaita 1 joulukuuta - 28 helmikuuta välisenä aikana. Nastarenkaita saa käyttää 1 marraskuuta alkaen, pääsiäismaanantaita seuraavaan maanantaihin saakka. Lain mukaan nastarenkaita saa käyttää aina sään ja kelin niin vaatiessa.

Hyväksytyt talvirenkaat

Määräyksissä edellytetään talvirenkaille vähintään 3,0 mm urasyvyyttä rengaskuvion pääurien leveydeltä ja renkaiden tulee olla erityisesti suunniteltu talvella ajoon.

Lue lisää talvirenkaista

AEZ Cliff

Osta halvat renkaat ja vanteet nopeasti ja helposti

Meiltä löydät laajan valikoiman halpoja renkaita ja vanteita kaikkiin autoihin. Saat meiltä nopeat toimitukset suoraan sinulle asiakkaana tai lähelläsi sijaitsevalle asennuskorjaamolle. Uudet renkaasi ja vanteesi löydät helposti Rengas365 verkkokaupasta. 

Voit suodattaa rengasvaihtoehtoja rengastyypin, valmistajan ym. mukaisesti. Tämä lisää osumatarkkuutta ja valinta rajoittuu tarpeittesi mukaiseksi. 

100% sopivuustakuu pyöräpakettiin

Saat meiltä aina 100% sopivuustakuun pyöräpakettiin ( renkaat +vanteet) kun ilmoitat auton rekisterinumeron! Pyörät jotka lähetämme soveltuvat täten tähän autoon. Jos autoasi ei löydy hakuvaihtoehdoillamme ilmoitat vain rekisterinumeron kun tarkistat pyörapaketti tilaustasi. Kun olet tehnyt tilauksesi varmistamme että saat oikeat renkaat ja vanteet siihen autoon! 

Löydä vanteet jotka soveltuvat autoosi

Meiltä on helppoa löytää tyylikkäitä ja halpoja vanteita jotka käyvät juuri sinun autoosi. Etsi auton rekisterinumeron tai listassa olevan automallin mukaisesti, niin löydät vanteet jotka soveltuvat tähän autoon.