Osta vanteet tänään - nopeasti ja helposti

Vanteiden ostaminen verkosta on helppoa, ainakin RENGAS365:n sivustolta. Kun ostat vanteet autoosi on sinun mahdollista ottaa huomioon useita tekijöitä. Ulkonäkö, materiaali ja suorituskyky voivat kaikki vaikuttaa valintaasi. 

Meillä on laaja  valikoima vanteita riippumatta siitä, mikä on sinulle tärkeää. Ostatko joko pelkät vanteet, tai renkaat ja vanteet samalla kertaa, niin löydät oikeat yhdistelmät älykkäästä renkaiden ja vanteiden valinta-automaatistamme!

Merkeillä, kuten AEZ, Dezent, Dotz ja Enzo, täyttämme useimmat toiveet. Ja voimme tarjota erittäin kilpailukykyisen valikoiman vanteita verkossa!
Rengas365 vannehaku tekee etsinnästä hauskemman ja joustavamman. Valitse rekisterinumero tai automalli ja löydät nopeasti parhaimmat vanteet autoosi. 

Näin tarkistat vanteen mitat

Vanteen mitat ilmoitetaan tuumina, ja niihin kuuluvat vanteen leveys ja halkaisija. Esimerkiksi 8,5x18 tarkoittaa 8,5 tuumaa leveää vannetta, jonka halkaisija on 18 tuumaa.

Vanteen mittoihin vaikuttavat muun muassa pultinreiät, pyörännavan reikä ja keskiösyvyys. Näiden johdosta vanteen mittayhdistelmiä voi olla useita.

Täältä löydät oikean vanteen autoosi