Hanki vanteet tänään - nopeasti ja helposti

Vanteiden ostaminen verkosta on helppoa, ainakin Rengas365:n sivustolta. Ostaessasi vanteita autoosi huomioon on otettava useita tekijöitä. Ulkonäkö, materiaali ja suorituskyky voivat kaikki vaikuttaa valintaasi.

Meiltä löytyy laaja valikoima vanteita riippumatta siitä, mikä on sinulle tärkeää. Ostitpa sitten pelkät vanteet tai renkaat ja vanteet samalla kertaa, löydät juuri oikeat yhdistelmät näppärästä renkaiden ja vanteiden valintakoneestamme!

AEZ, Dezent, Dotz ja Enzo ovat merkkejä, jotka täyttävät useimpien toiveet. Lisäksi pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen valikoiman vanteita verkossa!

Rengas365:n vannehaku tekee etsinnästä hauskempaa ja joustavampaa. Syötä rekisterinumero tai automalli ja löydät nopeasti parhaat vanteet autoosi.

Näin tarkistat vanteen mitat

Vanteen mitat ilmoitetaan tuumina, ja niihin kuuluvat vanteen leveys ja halkaisija. Esimerkiksi 8,5 x 18 tarkoittaa 8,5 tuumaa leveää vannetta, jonka halkaisija on 18 tuumaa.

Vanteen mittoihin vaikuttavat muun muassa pultinreiät, pyörännavan reikä ja keskiösyvyys. Näiden johdosta vanteen mittayhdistelmiä voi olla useita.

Täältä löydät oikeat vanteet autoosi