Myyntiehtomme

1. Tilaukset

Käsittelemme tilauksesi 24 tunnin sisällä (normaalin työviikon aikana). Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi tilata meiltä.  Huom! Ei myyntiä ja toimituksia Ahvenanmaalle. 

Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesi jos tuote on loppuun myyty. Jos tuote on loppuun myyty saat tästä ilmoituksen sekä mahdollisen tiedon mitä voisimme tarjota. Näin saat mahdollisuuden muuttaa tilauksesi tai poistaa se. 

Pyrimme minimoimaan toimitusajat omasta varastostamme, mutta myös niistä varastoista, joista toimitamme suoraan. Siksi tilauksesi käsitellään usein heti tehtyäsi ostoksesi. Silloin emme ehdi päivittää tilauksen tilaa reaaliaikaisesti. Tilauksia käsitellään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämä tarkoittaa, että suhteellisen pian tilauksen tehtyäsi tilauksesi on päätynyt käsittelyprosessissamme niin pitkälle, ettei maksuton tilauksen peruuttaminen ole enää mahdollista. Sen sijaan sinun on otettava tuotteet vastaan, jotta voit sen jälkeen perua kaupan. Katso kohta viisi. Ikävä kyllä jo matkalla olevan toimituksen kääntäminen tulee kalliimmaksi meille ja siten myös teille.

2. Hinnat ja maksut

Kaikki Rengas365.fi sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n, eivätkä sisällä toimitusmaksua.

Ostaessasi rengaspaketin (rengas + vanne) asennamme renkaan vanteeseen ja tasapainoitamme rengaspaketin. Hinta tulee näkymään kassalla.  

Ostaessasi alumiinivanteet, joihin alkuperäiset mutterit/pultit eivät käy, toimitetaan mutterit/pultit ja joissakin tapauksissa myös keskisovitteet ja vanteen keskikupit kustannuksetta. Näitä lisävarusteita tulee myös käyttää, katso lisää Sopivuustakuu osiosta. 

Olemme päättäneet tukea rahtikustannuksissa ja helpottaaksemme sinua asiakkaanamme tarjoamme kiinteät hinnat. Toimitusmaksu on 7,8 EUR/rengas tai vanne, vaihtoehtoisesti 7,8 EUR/ rengaspaketti (rengas+vanne). Minimi toimitusmaksu 15,6 EUR/toimitus.

Maksu tuotteisiin jotka ostat Rengas365:n verkkosivustolta tapahtuu meille, katso lisää Maksuehdot otsakkeen alta. 

Maksut palveluihin jotka valitset tehtäväksi asennuskorjaamoilla maksetaan heille. Asennustyöpajojen hinnat voivat vaihdella, emmekä voi taata että kotisivullamme näkyvät hinnat olisivat päivitettyinä asennuskumppaneiltamme. Huomioi,korjaamo on itse vastuussa hinnoistaan ja palveluistaan. 

3. Maksuehdot

Tarjoamme  maksutapoina Lasku, Tili, Korttimaksu, sekä Suora maksu pankistasi.

Maksun laskulla ja tilillä tarjoamme yhteistyönä TF Bank kuuluvan Avardan kanssa. Ostohetkellä tehdään tavanomainen luottoarviointi ja joissakin tapauksissa tarvitaan luottotietojen tarkistus. Tällöin saat kotiisi kirjeessä kopian luottotietojen tarkistuksesta.  Luoton antajana on TF pankkiin kuuluva Avarda. 

3.1 Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

3.2 Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

3.3 Pankkikortti/luottokortti/suoramaksut

Käytämme  3D Secure, joka on Visa ja Mastercardin kehittämä maailmanlaajuinen turvastandardi Internet-maksuihin. Siirto on salattu, mikä tarkoittaa, että kukaan luvaton henkilö ei pääse korttitietoihisi. Rahat vähennetään kortiltasi kun hyväksyt tilauksen. Maksu tapahtuu NETS maksuratkaisun kautta. Kaikki kaupan ja pankkisi välinen viestintä tapahtuu NETS:in kautta ja siinä käytetään SSL (Secure Sockets Layer) salausmenetelmää. Siten emme koskaan saa korttitietoja käyttöömme emmekä voi rekisteröidä tai säilyttää korttitietojasi. Kortilla maksaessasi sinun on ilmoitettava korttisi numero, sen voimassa oloaika ja CVC/CVV-koodi. Hyväksymme maksun VISA- ja MasterCard-korteilla jotka hyväksytty Pohjoismaissa sekä suoramaksut  OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma Säästöpankin ja, POP Pankki tileiltä.

4. Toimitus

Toimitus tapahtuu arkipäivisin PostNord DBD välityksellä Suomen rajojen sisäpuolella (Toimituksia ei Ahvenanmaalle) . Toimitusaika (arkipäivät) näkyy etsimästänne tuotteesta sekä tilausvahvistuksesta. Joillekin paikkakunnille ei ole jokapäiväistä toimitusta ja toimitus voi näin ollen viivästyä. 
PostNord toimittaa tilaamasi tuotteet kotiovellesi/valitsemaasi toimitusosoitteeseen arkipäivisin ma-pe 8-16 välillä. Voit seurata toimituksesi kulkua DBD seurantatunnuksen avulla Postnord.fi /asiakaspalvelu / lähetystenseuranta sivulta. PostNord lähettää yksityisvastaanottajille ennakkoilmoituksen ja kyselyn toimitusajasta. PostNord voi myös ilman ennakkoilmoitusta toimittaa tuotteet ,ellei vastaanottaja ollut paikalla, jättää kuljettaja ilmoituksen vastaanottajan postilaatikkoon. Tällöin tulee vastaanottajan ottaa yhteyttä PostNordiin.
Valitettavasti voi toimitusaika sesonkiaikana olla hieman pidempi jolloin meihin, toimittajiimme ja kuljetusyhtiöihin kohdistuu erittäin suuria paineita. Päivitämme (pidennämme) toimitusaikojamme sesonkiaikoina jotta arvioitu toimitusaika pitäisi, mutta valitettavasti joskus tapahtuu kontrollimme ulkopuolella asioita joiden vuoksi jotkut tilaukset viivästyvät päivityksestä huolimatta.  Emme korvaa toimitusajan ylitystä koska se on laskelmoitu eikä se kuulu takuuseen. 

Toimitus yritysosoitteeseen: Toimitus ilman etukäteisilmoitusta.

Jos päätät teettää tuotteittesi asennuksen jollakin asennuskumppaneistamme, tilauksesi toimitusosoite muuttuu automaattisesti ja tilauksesi lähetetään suoraan asennuskumppanille. Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat meiltä sähköpostiviestin jonka avulla voit seurata tuotteittesi matkaa korjaamolle ja voit soittaa korjaamolle ajanvarauksen.  Toimitus työpajalle mahdollista ainoastaan jos olet tilannut heiltä palvelun. Asennuskorjaamoja ei voi käyttää jakelupisteinä. 

Toimitus eri osoitteeseen, ei lisämaksua.  Toimitus kuitataan tavalliseen tapaan vastaanotettaessa, tai sovitulla toimituspaikalla.
Toimitusosoitteena ei voi olla postilokero. Tarkista tilatessasi että osoite- ja sähköpostitietosi sekä matkapuhelinnumerosi  ovat moitteettomasti täytettyinä. 
Et voi muuttaa toimitusosoitetta jos tilauksesi on lähetetty varastoltamme.

Rengas365 ottaa kaiken taloudellisen vastuun jos tavara katoaa tai vahingoittuu kuljetuksen yhteydessä. On erittäin tärkeää, että tarkistat tuotteet huolellisesti toimituksen vastaanoton yhteydessä. Jos huomaat vastaanoton yhteydessä tavaran tai pakkauksen vaurioituneen, tee merkintä tästä heti yhdessä kuljettajan kanssa hänen rahtikirjaansa (puhelinkeskustelu kuljettajan kanssa ei riitä).  Jos pakkaus on vaurioitunut, sinun on tarkistettava, että kaikki pakettiin kuuluvat tarvikkeet ovat tallessa toimitushetkellä. Et voi ilmoittaa näkyvistä vaurioista tai puuttuvasta sisällöstä vastaanoton jälkeen, jos olet vastaanoton yhteydessä allekirjoittanut rahtikirjan ilman huomautuksia. Tee mielellään tarkistus vastaanoton yhteydessä yhdessä tavaran kuljettajan tai asennuskumppanimme kanssa. 
Vastaanottaessasi lähetyksen jossa rengaspaketti (renkaat+vanteet) tai vanteet suosittelemme poistamaan ulkoisen pakkauksen ja tarkistamaan tuotteet toimituksen yhteydessä. 
Jos huomaat jotain vioittuneen täytyy sinun ilmoittaa siitä sähköpostitse Rengas365:lle 2 työpäivän sisällä vastaanotettuasi lähetyksen. HUOM! Vauriossa - Tuotetta tai pakkausta ei saa hävittää ennen tutkimuksen valmistumista.

5. Kuluttajan Peruuttamisoikeus (yksityishenkilöt)

Yksityishenkilönä sinulla on etämyynnistä ja toimitilojen ulkopuolella tehdyistä sopimuksista annetun lain (KSL 6:14) mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus kaikkiin tavaroihin. Peruuttamisilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Oston peruuttaminen tehdään kirjallisesti sähköpostiin info@rengas365.fi tai "ota yhteyttä" lomakkeella kotisivullamme www.rengas365.fi  huom. ilmoita tilausnumero. Emme hyväksy tilauksen noutamatta /lunastamatta jättämistä kaupan peruuttamisoikeuden käyttöön.
Kun kadut ostoasi tulee sinun viipymättä ja viimeistään 14 päivän jälkeen siitä kun lähetit kirjallisen peruuttamisen lähettää tuotteet Däck365/Rengas365 toimipaikkaan Ruotsiin. Sinä asiakkaana maksat paluulähetysmaksun sekä olet vastuussa tuotteista kuljetuksen aikana. Siksi on tärkeää että renkaat ja vanteet jotka lähetetään takaisin on pakattu hyvin. Jos haluat autamme mielellään palautuksessa. Paluukuljetuksen hinta on tällöin  25 Eur/kpl rengas tai vanne (4 kpl =100 Eur), 30 Eur/kpl rengaspaketti (rengas+vanne)  (4 kpl = 120 Eur). Vähimmäisveloitus on 50 Eur/palautus. Emme korvaa tilauksen yhteydessä maksettua asennusta ja tasapainoitusta rengaspakettiin ja perimme 12 Eur / kokonainen pyörä/kpl renkaan irroittamisesta vanteesta. ( 4 x 12 = 48 Eur).
Huomioi, jos päätät itse järjestää palautuksen, tulee sinun varmistaa että valitsemallasi toimitustavalla tavarat toimitetaan varastoomme Laholmiin Ruotsiin.  Meillä ei ole mahdollisuutta noutaa tavaroita jakelupisteistä.  

Jos olet peruuttanut ostoksesi suoritamme hyvityksen samalle  maksutavalle, jota käytit tilauksen yhteydessä, viimeistään 14 päivän kuluttua siitä kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Saadaksesi ehtojemme mukaisen täyden hyvityksen on tuotteiden oltava alkuperäisessä kunnossa, tarkoittaen ettet ole käyttänyt tuotetta. Esimerkiksi renkaat eivät saa olleet asennettuina vanteisiin  tai jos olet ostanut vanteet/rengaspaketin ( renkaat+vanteet) niin ne eivät saa olleet asennettuina ajoneuvoon. Ellei tuote ole alkuperäisessä kunnossa, on meillä oikeus pidättää hyvityksen yhteydessä vähennys tuotteen arvonmenetyksestä. 
Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

6. Lunastamatta jätetty toimitus 

Lunastamattomat lähetykset eivät koskaan yksistään merkitse peruuttamisoikeuden käyttöä, vaan DÄCK365 AB/Rengas365: lle on tehtävä erityinen ilmoitus. Lunastamatta jätetyn toimituksen  palautuksesta veloitamme käsittelymaksun 75EUR / tilaus sekä lisäksi 30EUR / rengas tai vanne (kpl) ja 45 EUR / pyöräpaketti ( rengas+vanne /kpl). Alhaisin veloitus lunastamatta jätetyn toimituksen palautukseen 140 EUR.

7. Takuu

Kaikilla DÄCK365/Rengas365:n tuotteilla on yhden vuoden takuu (viitaten valmistusvikoihin).  Tuotteen vastaanottamisen jälkeen tapahtuneita vaurioita, esimerkiksi asentamisen, irrottamisen, tai ajon aikana, ei korvata. Renkaat ja vanteet sekä pyöräpaketit on asennettava asiantuntijan toimesta. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa sopivuus ja muut yksityiskohdat ajoneuvon sekä uusien tuotteiden vaurioiden välttämiseksi.
Vanteiden takuu kattaa ainoastaan alkuperäiset materiaalista, jalostuksesta tai pintaviimeistelystä johtuvat viat. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että pintaviimeistelyn takuu raukeaa, jos vanteet pestään happopohjaisilla tai muilla syövyttävillä pesuaineilla. Takuu raukeaa myös, jos vanteet joutuvat alttiiksi mekaaniselle vahingonteolle tai jos niitä pestään karkeilla harjoilla tai käsitellään muulla vastaavalla tavalla. Takuu ei myöskään kata kiveniskuja, törmäyksistä tai iskuista johtuvia vaurioita jne.

8. Sopivuustakuu

Sopivuustakuuta rengaspaketille (renkaat + vanteet) sovelletaan kun etsit rengaspakettia auton rekisteritunnuksen avulla. Tällöin DÄCK365/Rengas365 takaa että pyörät käyvät valittuun ajoneuvoon. Sopivuustakuu ei voimassa ostaessasi ainoastaan renkaita. 

Tilausvahvistuksesta ilmenee jos alkuperäiset pultit ja mutterit käyvät tai jos olemme lähettäneet uudet asennustarvikkeet.  Jos olemme lähettäneet uudet pultit/mutterit ja kenties keskisovitteet ne täytyy myös asentaa. (Asennustarvike laatikko kiinnitetään yhden vanteen sisäpuolelle ennen lähetystä). Vääränlaiset mutterit/pultit voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa renkaan irtoamisen vakavin seurauksin.  
Jos alkuperäis pultit ja mutterit tulee asentaa, tarkoittaa tämä että teräsvanteisiin kuuluvat mutterit ja pultit asennetaan teräsvanteisiin ja alumiinivanteiden alkuperäismutterit ja -pultit asennetaan kevytmetallivanteisiin.
Ennenkuin avaat kaikki rengaspaketit, tulee yksi pyöristä koeasentaa (niin eteen kuin taakse) Jos toimituksen mukana tuli keskisovitteet tulee tämä asentaa vanteen keskiöön. Se mikä tulee tarkistaa ennen auton alaslaskemista on etteivät pultit/mutterit ota kiinni jarrujen osiin tai muulla tavalla "pohjaudu" ja että rengas ei ota kiinni jarrusatulaan tai muihin auton osiin.  Kun olet laskenut autosi alas ja ennenkuin lähdet liikkeelle, tarkista ettei rengas ota mihinkään kiinni rengaskotelossa kun käännät rattia maksimaalisesti oikealle ja vasemmalle. 
Jokaisen renkaan paine tulee tarkistaa ja korjata ne suositeltuun autosi renkaanpaineeseen. Tämän tiedon löydät ajoneuvon käsikirjasta. 

Jos autosi on varustettu TPMS rengaspaineen valvontajärjestelmällä, voimme lähettää rengaspaketit varustettuina TPMS tunnistimilla. Tällöin toimitamme rengaspaketit TPMS rengaspaineen vahtianturoilla jotka ohjelmoitu kytkettäväksi valittuun autoon. Tilaat TPMS anturat verkkokaupastamme.  Kuinka anturat liitetään autoon vaihtelee eri autonmallien mukaan. On olemassa TPMS-anturoita jotka itseohjelmoituvat, tarkoittaen että järjestelmä poimii uuden renkaan signaalin noin 20 minuutin ajon jälkeen, vaihtoehtoisesti myös että uudet rengaspaketit aktivoidaan auton ajotietokoneen kautta. Mutta on myös autoja joissa anturit täytyy ohjelmoida auton TPMS järjestelmään ja silloin vaaditaan erityislaitteet ja käynti korjaamossa, jossa on tämä varustus.  TPMS-anturoiden liittämisestä auton tietojärjestelmään vastaat sinä asiakkaana. Jos autosi on varustettu TPMS järjestelmällä ja tilaat pyörät ilman TPMS-anturoita, ei sopivuustakuu ole voimassa ongelmiin jotka koituvat, koska olet valinnut pyöräpaketit ilman TPMS-tunnistimia.   

Sopivuustakuuta ei anneta ostettaessa vanteita tai rengaspaketteja  perävaunuun,asuntovaunuun, kuljetusvaunuun eikä muunneltuihin (esimerkiksi madallettuihin) tai maahantuotuihin autoihin.  

Sopivuustakuu ei ole voimassa ostaessasi ainoastaan renkaita. Oletamme ammattilaisen koonneen ne rengaspaketit jotka ovat autossa  ja siksi suosittelemme käyttämään samaa rengaskokoa. Jotkin nelivetomallit sekä mallit, joissa käytetään eri etu- ja takarenkaita, ovat hyvin herkkiä. Emme ikävä kyllä oi antaa takuuta eri yhdistelmistä, jotka toimivat, vaan suosittelemme noudattamaan autonvalmistajan suosituksia tuotemerkistä, kuviosta ja koosta. Ota myös huomioon rekisteriotteen tieto renkaan kuormitus- ja nopeusluokituksesta sekä renkaan vaihdon säännöistä. Emme myöskään tiedä, mitä vanteita asiakas aikoo käyttää yhdessä renkaiden kanssa ja ettei meillä ole mahdollisuutta tarkistaa kuormitus- ja nopeusindeksiä automaattisesti.

9. Reklamaatiot 

Epäillessäsi tuotevikaa tulee sinun ottaa yhteyttä DÄCK365/Rengas365:een ennen tuotteen palauttamista. Tee meille kirjallinen vikailmoitus sähköpostiin info@rengas365.fi tai kotisivumme www.rengas365.fi "ota yhteyttä" lomakkeella.  Ilmoituksessa tulee näkyä alkuperäinen tilausnumero, auton rekisteritunnus, mielellään kuva viasta. Valitus tulee tehdä kohtuullisessa ajassa kun olet havainnut vian. Kuluttajan vikailmoitus, joka tehty kahden kuukauden sisään vian ilmestymisestä tulkitaan aina kohtuulliseksi. Otamme tämän jälkeen teihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Lopullinen määräaika kuluttajan vikailmoitukseen on kolme vuotta toimituksen vastaanottamisen jälkeen.  Kaikkien reklamaatioiden yhteydessä tuotteet tarkistetaan. DÄCK365/RENGAS365:n on todettava valmistusvirhe, ennen kuin tuote voidaan korvata. Hyväksytyn reklamaation tuote korvataan vastaavalla tuotteella. Halutessasi saat palautusohjeet- ja dokumentit. DÄCK365/ Rengas365 ei korvaa rahtikustannuksia jotka ylittävät 25 Eur/rengas tai 30 Eur/rengaspaketti (rengas+vanne) , koska tarjoamme palautuksen näillä hinnoilla. Vähimmäisveloitus 50 Eur /palautus. Oheiskuluja, kuten asennusta, irroitusta, vuokra-autoa jne., ei korvata. Mahdolliseen kiistaan kuluttajan (yksityishenkilö) ja DÄCK365/Rengas365 kanssa seuraamme kuluttajavalituslautakunnan päätöstä. 

10. Henkilötietojen käyttö

Asiakkaan henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriin voidaksemme täyttää sitoumuksemme sinulle asiakkaana.  
Hyväksymällä myyntiehtomme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn yksityisyyden suoja käytäntömme mukaisesti. 

11. Oma Tili

Luomalla asiakastilin (oma tili) hyväksyt että DÄCK365/ Rengas365 käsittelee henkilötietojasi yksityisyyden suoja käytäntömme mukaisesti. 

Käsittelemme asiakastilisi sisäänkirjautumistiedot (käyttäjänimi ja salasana) niin etteivät ne tule ulkopuolisten henkilöiden tietoon.  Antamalla itse sisäänkirjautumistietosi jollekin muulle henkilölle vahvistat että kyseisellä henkilöllä on oikeus tehdä tilauksia nimissäsi ja että olet maksuvelvollinen tällaisista tilauksista. 
Jos epäilet, että luvattomalla henkilöllä on pääsy kirjautumistietoihisi, kehoitamme sinua välittömästi ottamaan yhteyttä meihin ja vaihtamaan salasanasi.

12. Evästeet

Verkkosivustolla käytetään evästeitä. Eväste on tietokoneellesi tallentuva pieni tekstitiedosto. Evästeillä pyritään yleensä tekemään sivustosta parempi käyttäjälle, esimerkiksi muokkaamaan sivustoa kävijän toiveiden ja valintojen mukaan. Eväste säilyy kävijän tietokoneella tietyn ajan tai kunnes itse poistat sen. Istuntoeväste säilyy tietokoneen muistissa tilapäisesti sen ajan, jolloin kävijä on sivustolla. Istuntoevästeet katoavat, kun suljet selaimen. Useimmat selaimet sallivat asetuksissaan evästeiden tallennuksen. Jos et halua sallia niitä, asetuksen voi poistaa käytöstä. Ohjeet tähän on selaimen ohjeessa. Enemmän tietoa evästeistämme

13. Muuta

On erittäin tärkeää syöttää oikeat osoite- ja yhteystiedot. Ilmoitukset, toimitustiedot, laskujen lähettäminen ym. tapahtuvat osaltaan sähköpostitse ja tekstiviestillä. Asiakas vastaa kustannuksista jotka koituvat asiakkaan vääristä tiedoista. 
Kaikki verkkokauppamme tuotteet on myynnissä, loppuunmyynnin varauksella. Painovirheen, teknisten ongelmien tai vastaavan sattuessa pidätämme itsellämme oikeuden mitätöidä saapuneet tilaukset. Siinä tapauksessa sinuun otetaan yhteyttä. Koska tuotetiedot tulevat pääosin tavarantoimittajilta, emme ota vastuuta niistä.

Renkaissa, valmistettu ennen viikoa 18 vuonna 2021, voi EU-merkintä verkkokaupassa poiketa siitä mitä näkyy renkaassa olevasta etiketistä. Esimerkiksi renkaat jotka aiemmin merkitty F tai G ovat saaneet merkinnän E uudessa EU-merkinnässä, elikkä verkkokaupassa näytetään E-merkinnällä mutta etiketti näyttää F tai G. Syynä tähän on asetuksen (EU) 2020/740 päivitys. Lisätietoja EU-merkinnästä löytyy kustakin tuotekortista sekä EU-merkintä tiedotteestamme.

Jotkin sivustojemme kuvista voivat poiketa todellisuudesta. Jos esimerkiksi "renkaat"-valikossa on kuva, jossa rengas on asennettu vanteelle, kuva on tarkoitettu vain esittelyyn eikä vanne sisälly hintaan.
Emme vastaa siitä, millaisia rengasvarusteita sinä ajoneuvon omistajana valitset käyttää ajoneuvossasi.

14. Force Majeure  Ylivoimainen este

Sota, luonnonkatastrofi, työmarkkinoiden työtaistelutoimet, viranomaisten päätökset, alihankkijoilta saamatta jääneet toimitukset, hintatasoa nostavat olosuhteet tai muut vastaavat  olosuhteet, joihin emme voi vaikuttaa, ja joita ei kohtuudella voi ennakoida, vaikuttavat  Däck 365 AB /Rengas365 sitoumuksiin tai sopimuksiin siten, että Rengas365.fi ei voi täyttää mainittuja sopimuksia/sitoumuksia, muodostavat perusteen sille, että DÄCK365/Rengas365.fi vapautuu velvollisuudestaan täyttää mainitut sopimukset. 

15. Yhteystiedot

Palautukset osoitteeseen:
DÄCK365 AB/Rengas365
Industrigatan 13
SE-31234  Laholm
Sverige

Posti:
DÄCK365 AB /Rengas365
Box 12
SE-43205 Tvååker
Sverige

Sähköposti: info@rengas365.fi
Puhelin: 004643079160
Vastausajat puheluihin:
Maanantai - perjantai 10:00-13:00,14:00-17:00, Suljettu ruokatunniksi 13:00-14:00

SE556127272401

Nämä ehdot tarkistettu  2023-08-23