Myyntiehtomme

1. Tilaukset

Käsittelemme tilauksesi 24 tunnin sisällä (normaalin työviikon aikana). Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi tilata meiltä. Tarkista tilausvahvistus, jos huomaat että teit väärän tilauksen, ilmoita tästä heti jotta tilauksesi ei lähde varastostamme. 
 

2. Hinnat ja maksut

Kaikki RENGAS365 sivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n, eivätkä sisällä toimitusmaksua.  Huom! Ei myyntiä ja toimituksia Ahvenanmaalle. 

Ostaessasi rengaspaketin (rengas + vanne) asennamme renkaan vanteeseen ja tasapainoitamme rengaspaketin. Hinta tulee näkymään kassalla.  

Ostaessasi alumiinivanteet, joihin alkuperäiset mutterit/pultit eivät käy, toimitetaan mutterit/pultit ja joissakin tapauksissa myös keskisovitteet ja vanteen keskikupit kustannuksetta. Näitä lisävarusteita tulee myös käyttää, katso lisää Sopivuustakuu osiosta. 

Olemme päättäneet tukea rahtikustannuksissa ja helpottaaksemme sinua asiakkaanamme tarjoamme kiinteät hinnat. Toimitusmaksu on 7,44EUR/rengas, vaihtoehtoisesti 7.44 EUR/ rengaspaketti (rengas+vanne). Minimi toimitusmaksu 18 EUR/toimitus.

Maksu tuotteisiin jotka ostat Rengas365:n verkkosivustolta tapahtuu meille, katso lisää Maksuehdot otsakkeen alta. 

Maksut palveluihin jotka valitset tehtäväksi asennuskorjaamoilla maksetaan heille. Asennustyöpajojen hinnat voivat vaihdella, emmekä voi taata että kotisivullamme näkyvät hinnat olisivat päivitettyinä asennuskumppaneiltamme. Ota yhteyttä korjaamoon heidän hinnoistaan ja palveluistaan joista he ovat vastuussa. 

3. Maksuehdot

3.1 Suora maksu

Teemme yhteistyötä DIBS:n kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava Internetin kautta toimivia maksupalveluja tarjoava yritys. Pankit ja korttiyhtiöt ovat hyväksyneet DIBS:n käsittelemään korkeimman turvallisuustason vaativia maksutapahtumia. Kaikki kaupan ja pankkisi välinen viestintä tapahtuu DIBS:n kautta, ja siinä käytetään SSL-salausmenetelmää (Secure Sockets Layer). Siten emme koskaan saa korttitietoja käyttöömme emmekä voi rekisteröidä tai säilyttää korttitietojasi. Kortilla maksaessasi sinun on ilmoitettava korttisi numero, sen voimassa oloaika ja CVC/CVV-koodi. Hyväksymme maksun VISA- ja MasterCard-korteilla.

3.2 Klarna-lasku

Tarjoamme yritysasiakkaille sekä yksityishenkilöille tehdä ostoksia laskulla Klarna luotonantajamme kautta. Täydelliset ehdot ja lisätietoja täältä:

Laskutusehdot
Lasku lähetetään sähköpostiinne jonka ilmoititte tilauksessanne. 

3.3 Klarna Osa-maksu

Voit maksaa ostoksesi osamaksulla Klarna luotonantajamme kautta. Valitset kassalla maksuvaihtoehdoksi Klarna osamaksu ja kuinka moneen kuukauteen haluat erittää maksusi. Kun hyväksyt ostoksesi ja osamaksu hakemuksesi, tekee Klarna tavanomaisen luottotarkistuksen. Saat heti ilmoituksen jos hakemuksesi on hyväksytty. 
Lue lisää täältä 

Lasku lähetetään sähköpostiinne jonka ilmoititte tilauksessanne. 

4. Toimitus

Toimitus tapahtuu arkipäivisin PostNord DBD välityksellä Suomen rajojen sisäpuolella (Toimituksia ei Ahvenanmaalle) . Näette toimitusajan (arkipäivät) etsimästänne tuotteesta sekä tilausvahvistuksesta. Joillekin paikkakunnille ei ole jokapäiväistä toimitusta ja toimitus voi näin ollen viivästyä. Kiireisimpänä aikana toimitus voi olla vielä muutaman päivän pidempi. 
PostNord toimittaa tilaamasi tuotteet kotiovellesi/valitsemaasi toimitusosoitteeseen arkipäivisin ma-pe 8-16 välillä. Voit seurata toimituksesi kulkua DBD seurantatunnuksen avulla Postnord.fi /asiakaspalvelu / lähetystenseuranta sivulta. Ellei vastaanottaja ollut paikalla jättää kuljettaja ilmoituksen vastaanottajan postilaatikkoon. Tällöin tulee vastaanottajan ottaa yhteyttä PostNordiin.

Jos päätät teettää tuotteittesi asennuksen jollakin asennuskumppaneistamme, tilauksesi toimitusosoite muuttuu automaattisesti ja tilauksesi lähetetään suoraan asennuskumppanille. Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat meiltä sähköpostiviestin jonka avulla voit seurata tuotteittesi matkaa korjaamolle ja voit soittaa korjaamolle ajanvarauksen.  Toimitus työpajalle mahdollista ainoastaan jos olet tilannut heiltä palvelun. Asennuskorjaamoja ei voi käyttää jakelupisteinä. 

Toimitusosoitteena ei voi olla postilokero. Tarkista tilatessasi että osoite- ja sähköpostitietosi sekä matkapuhelinnumerosi  ovat moitteettomasti täytettyinä. 
Toimitus eri osoitteeseen, ei lisämaksua. Tämän vaihtoehdon voi valita vain kortilla maksettaessa.  Toimitus kuitataan tavalliseen tapaan vastaanotettaessa, tai sovitulla toimituspaikalla.

Voit valita toimituksen muuhun kuin henkikirjoitusosoitteeseesi tai asennuskorjaamoon joka ei ole yhteistyössä kanssamme ainoastaan käyttämällä suoramaksua tilauksessasi (Mastercard/Visa).
Et voi muuttaa toimitusosoitetta jos tilauksesi lähetetty varastoltamme.

Rengas365 ottaa kaiken taloudellisen vastuun jos tavara katoaa tai vahingoittuu kuljetuksen yhteydessä. On erittäin tärkeää, että tarkistat tuotteet huolellisesti toimituksen vastaanoton yhteydessä. Jos huomaat tavaran tai pakkauksen vaurioituneen, ilmoita siitä heti vastaanoton yhteydessä kuljettajan rahtikirjaan sekä RENGAS365:lle info@rengas365.fi, tai kotisivullamme olevalla "ota yhteyttä lomakkeella", muista tilausnumero. Jos pakkaus on vaurioitunut, sinun on tarkistettava, että kaikki pakettiin kuuluvat tarvikkeet ovat tallessa toimitushetkellä. Et voi ilmoittaa näkyvistä vaurioista tai puuttuvasta sisällöstä vastaanoton jälkeen, jos olet vastaanoton yhteydessä allekirjoittanut rahtikirjan ilman huomautuksia. Suosittelemme toimituksen vastaanoton yhteydessä tarkistusta yhdessä tavaran kuljettajan tai asennuskumppanimme kanssa. 

Vastaanottaessasi lähetyksen jossa rengaspaketti (renkaat+vanteet) tai vanteet suosittelemme poistamaan ulkoisen pakkauksen ja tarkistamaan tuotteet. Jos huomaat jotain vioittuneen täytyy sinun ilmoittaa siitä 2 työpäivän kuluessa RENGAS365:lle. HUOM! Tuotetta tai pakkausta ei saa hävittää ennen tutkimuksen valmistumista.

5. Kuluttajan Peruuttamisoikeus (yksityishenkilöt)

Yksityishenkilöllä on 14 päivän oston katumis/ peruuttamissoikeus kaikille verkkokaupastamme ostetuille tuotteille. Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.  Oston peruutus tehdään kirjallisesti sähköpostiin info@rengas365.fi tai Ota yhteyttä lomakkeella kotisivullamme, huom. ilmoita tilausnumero. Tavaroiden noutamatta /lunastamatta jättämistä ei enää pidetä peruuttamisena.
Kun kadut ostoasi tulee sinun viipymättä ja viimeistään 14 päivän jälkeen siitä kun lähetit kirjallisen perumisen lähettää tuotteet Rengas365 toimipaikkaan. Sinä asiakkaana maksat palautusrahdin ja olet vastuussa tuotteista kuljetuksen aikana. Siksi on tärkeää että paketoit tuotteet hyvin. Jos haluat autamme sinua palautuksessa. Tällöin maksat meille rahtikustannuksina 25Eur/ kpl rengas tai vanne (4kpl =100Eur)  , 30 Eur/ kpl rengaspaketti (rengas+vanne)  (4 kpl = 120Eur). Vähimmäisveloitus 50Eur/palautus.  Emme korvaa tilauksen yhteydessä maksettua asennusta ja tasapainoitusta rengaspakettiin ja perimme 12 Eur / kokonainen pyörä/ kpl renkaan irroittamisesta vanteesta. ( 4 x12 = 48 Eur).

Takaisinmaksussa käytetään samaa menetelmää joka oli (Klarna tai kortti) tilauksessasi. Takaisinmaksu tapahtuu 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja todenneet, että se on käyttämätön.Yksi edellytys palautusoikeudelle on, että toimitetut tuotteet ovat käyttämättömiä. Jotta saisit täyden takaisinmaksun niin renkaita ei esim. saa asentaa vanteisiin tai jos olet ostanut pyöräpaketin niin niitä ei saa asentaa autoon. Ellei tuote ole alkuperäisessä kunnossa on meillä oikeus pidättää takaisinmaksussa vähennys tuotteen arvonmenetyksestä. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai kadonneet, palautusoikeus lakkaa. On tärkeää, että palautettavat renkaat ja vanteet paketoidaan hyvin, koska sinä asiakkaana vastaat palautuksen kuljetuksen yhteydessä sattuneista vahingoista.
Palautusoikeus ei koske yrityksiä

6. Lunastamatta jätetty toimitus 

Ei koskaan sinänsä oikeuta peruuttamis- /palautusoikeuden käyttöä ilman erillistä ilmoitusta Rengas 365 asiakaspalveluun. Noutamatta jätetyn paketin palautuksesta veloitamme käsittelymaksun 75EUR / tilaus sekä lisäksi  30EUR / rengas tai vanne (kpl) ja 45 EUR / pyöräpaketti ( rengas+vanne /kpl). 

7. Takuu

Kaikilla RENGAS365:n tuotteilla on 1 vuoden takuu (valmistusvikojen varalta). Takuu ei korvaa vaurioita, jotka ovat syntyneet tuotteen vastaanoton jälkeen, esimerkiksi asennuksen, irrottamisen tai ajon yhteydessä. Renkaiden ja vanteiden asennus tulee teettää ammattilaisella. Asiakkaan tulee tarkistaa renkaiden sopivuus ja muut yksityiskohdat välttääkseen ajoneuvon ja vasta ostettujen tuotteiden vaurioitumisen. 
Vanteiden takuu kattaa ainoastaan alkuperäiset materiaalista, jalostuksesta tai pintaviimeistelystä johtuvat viat. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että pintaviimeistelyn takuu raukeaa, jos vanteet pestään happopohjaisilla tai muilla syövyttävillä pesuaineilla. Takuu raukeaa myös, jos vanteet joutuvat alttiiksi mekaaniselle vahingonteolle tai jos niitä pestään karkeilla harjoilla tai käsitellään muulla vastaavalla tavalla. Takuu ei myöskään kata kiveniskuja, törmäyksistä tai iskuista johtuvia vaurioita jne.

8. Sopivuustakuu

Sopivuustakuuta rengaspaketille (renkaat + vanteet) sovelletaan kun etsit rengaspakettia auton rekisteritunnuksen avulla. Tällöin RENGAS365 takaa että pyörät käyvät valittuun ajoneuvoon. Sopivuustakuu ei voimassa ostaessasi ainoastaan renkaita. 

Tilausvahvistuksesta ilmenee jos alkuperäiset pultit ja mutterit käyvät tai jos olemme lähettäneet uudet.  Jos mukana on tullut uudet pultit/mutterit ja kenties keskisovitteet ne tulee myös asentaa. (paketissa on teksti "extra låda" (ylimääräinen laatikko)) Vääränlaiset mutterit/pultit voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa renkaan irtoamisen vakavin seurauksin.  
Jos alkuperäis pultit ja mutterit tulee asentaa, tarkoittaa tämä että teräsvanteisiin kuuluvat mutterit ja pultit asennetaan teräsvanteisiin ja alumiinivanteiden alkuperäismutterit ja -pultit asennetaan kevytmetallivanteisiin.
Ennenkuin avaat kaikki rengaspaketit koeasenna yksi pyöristä (niin eteen kuin taakse) Jos toimituksen mukana tuli keskisovitteet tulee tämä asentaa vanteen keskiöön. Ennenkuin lasket autosi alas, tarkista ettei pultit ota kiinni jarruihin tai muihin auton osiin. Kun olet laskenut autosi alas tarkista ettei rengas ota mihinkään kiinni kun käännät rattia maksimaalisesti oikealle ja vasemmalle. Tarkista renkaiden paineet ja korjaa ne suositeltuun renkaanpaineeseen. Tiedot löydät ajoneuvon käsikirjasta. 

TPMS (rengaspaineen valvontajärjestelmä)

Jos autosi on varustettu TPMS järjestelmällä voimme lähettää pyörät varustettuina TPMS antureilla. Kun tilaat rengaspaketin (renkaat + vanteet) nettisivuiltamme, voit myös tilata TPMS -anturat ja asennamme ne pyöriin. Tällöin lähetämme rengaspaketin TPMS antureilla jotka olemme ohjelmoineet liitettäväksi valittuun autoon.  Kuinka anturat liitetään autoon vaihtelee eri autonmallien mukaan. On olemassa TPMS-anturoita jotka itseohjelmoituvat, tarkoittaen että järjestelmä ottaa vastaan renkaasta tulevan signaalin noin 20 minuutin ajon jälkeen. Mutta on olemassa myös anturoita jotka täytyy aktivoida autoon, tämä tarvitsee käyntiä autoverstaalla jolla tähän työkalut, emme korvaa tästä käynnistä koituvia kustannuksia. TPMS-anturoiden liittämisestä auton tietojärjestelmään vastaat sinä asiakkaana. Jos autosi on varustettu TPMS järjestelmällä ja tilaat pyörät ilman TPMS-anturoita, ei sopivuustakuu ole voimassa ongelmiin jotka koituvat, koska olet valinnut pyöräpaketit ilman TPMS-anturoita.   

Emme anna sopivuustakuuta perävaunujen, asuntovaunujen emmekä kuljetusvaunujen vanteisiin emmekä rengaspaketteihin. Emme myöskään anna sopivuustakuuta muunneltuihin (esimerkiksi madallettuihin) tai maahantuotuihin autoihin.  
Emme anna sopivuustakuuta ostettaessa ainoastaan renkaita. Oletamme ammattilaisen koonneen rengaspaketin autoon ja tämänvuoksi suosittelemme käyttämään samaa kokoa. Ota myös huomioon rekisterioteessa olevaan tietoon kuormitus- ja nopeusluokituksesta sekä renkaan vaihdon säännöistä.  

9. REKLAMAATIOT 

Kun huomaat vian tuotteessa, tee meille kirjallinen vikailmoitus sähköpostiin info@rengas365.fi tai kotisivumme www.rengas365.fi  asiakaspalvelu-ota yhteyttä lomakkeella.  Ilmoituksessa tulee näkyä alkuperäinen tilausnumero, auton rekisteritunnus, mielellään kuva viasta. Valitus tulee tehdä kohtuullisessa ajassa kun olet havainnut vian. Kuluttajan vikailmoitus, joka tehty kahden kuukauden sisään vian ilmestymisestä, katsotaan kohtuulliseksi. Otamme tämän jälkeen teihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Lopullinen määräaika kuluttajan vikailmoitukseen on kolme vuotta toimituksen vastaanottamisen jälkeen.  Kaikkien reklamaatioiden yhteydessä tuotteet tarkistetaan. RENGAS365:n on todettava valmistusvirhe, ennen kuin tuote voidaan korvata. Hyväksytyn reklamaation tuote korvataan vastaavalla tuotteella. Halutessasi saat palautusohjeet- ja dokumentit.  Rengas365 ei korvaa rahtikustannuksia jotka ylittävät 25Eur/rengas tai 30Eur/rengaspaketti (rengas+vanne) , koska tarjoamme palautuksen näillä hinnoilla. Vähimmäisveloitus 50Eur /palautus. Oheiskuluja, kuten asennusta, irrotusta, vuokra-autoa jne., ei korvata. Mahdolliseen kiistaan kuluttajan (yksityishenkilö) ja Rengas365 kanssa seuraamme kuluttajavalituslautakunnan päätöstä. 

10. Henkilötietojen käyttö

Asiakkaan henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriin voidaksemme täyttää sitoumuksemme sinulle asiakkaana.  
Hyväksymällä myyntiehtomme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn yksityisyydensuoja käytäntömme mukaisesti. 

11. Oma Tili

Luomalla asiakastilin (oma tili) hyväksyt että Rengas365 käsittelee henkilötietojasi yksityisyydentietosuoja käytäntömme mukaisesti. 

Käsittelemme asiakastilisi sisäänkirjautumistiedot (käyttäjänimi ja salasana) niin etteivät ne tule ulkopuolisten henkilöiden tietoon.  Antamalla itse sisäänkirjautumistietosi jollekin muulle henkilölle vahvistat että kyseisellä henkilöllä on oikeus tehdä tilauksia nimissäsi ja että olet maksuvelvollinen tällaisista tilauksista. 
Jos epäilet, että luvattomalla henkilöllä on pääsy kirjautumistietoihisi, kehoitamme sinua välittömästi ottamaan yhteyttä meihin ja vaihtamaan salasanasi.

12.Evästeet

Verkkosivustolla käytetään evästeitä. Eväste on tietokoneellesi tallennettava pieni tekstitiedosto. Evästeillä pyritään yleensä tekemään sivustosta parempi käyttäjälle, esimerkiksi muokkaamaan sivustoa kävijän toiveiden ja valintojen mukaan. Eväste säilyy kävijän tietokoneella tietyn ajan tai kunnes itse poistat sen. Istuntoeväste säilyy tietokoneen muistissa tilapäisesti sen ajan, jonka kävijä on sivustolla. Istuntoevästeet katoavat, kun suljet selaimen. Useimmat selaimet sallivat asetuksissaan evästeiden tallennuksen. Jos et halua sallia niitä, asetuksen voi poistaa käytöstä. Ohjeet tähän on selaimen ohjeessa. Enemmän tietoa evästeistämme. 

13. Muuta

On erittäin tärkeää että osoite- sekä yhteydenottotietosi ovat oikein tilauksessasi. Ilmoitukset, lähetystiedot, laskutus ym. tapahtuvat osaltaan sähköpostitse tai SMS tiedotteella. Asiakas vastaa kustannuksista jotka koituvat asiakkaan väärin annetuista tiedoista. 
Kaikki verkkokauppamme tuotteet on myynnissä, loppuunmyynnin varauksella. Painovirheen, teknisten ongelmien tai vastaavan sattuessa pidätämme itsellämme oikeuden mitätöidä saapuneet tilaukset. Siinä tapauksessa sinuun otetaan yhteyttä. Koska tuotetiedot tulevat pääosin tavarantoimittajilta, emme ota vastuuta niistä.
Jotkin sivustojemme kuvista voivat poiketa todellisuudesta. Jos esimerkiksi "renkaat"-valikossa on kuva, jossa rengas on asennettu vanteelle, kuva on tarkoitettu vain esittelyyn eikä vanne sisälly hintaan.
Emme vastaa siitä, millaisia renkaita sinä ajoneuvon omistajana päätät käyttää ajoneuvossasi.

14. Ylivoimainen este

Sota, luonnonkatastrofi, työmarkkinoiden työtaistelutoimet, viranomaisten päätökset, alihankkijoilta saamatta jääneet toimitukset, hintatasoa nostavat olosuhteet sekä näihin verrattavat tapahtumat, joihin emme voi vaikuttaa, joihin meidän ei kohtuudella voida odottaa varautuneen ja jotka vaikuttavat tehtyihin sopimuksiin ja Däck 365/RENGAS365 AB:n sitoumuksiin siten, ettemme voi pitää kyseisiä sopimuksia/sitoumuksia, muodostavat perusteen sille, että Däck365/RENGAS365 vapautuu velvollisuudestaan toimia mainittujen sopimusten mukaisesti.

15. Yhteystiedot

Palautukset osoitteeseen:
Rengas365/Däck365 AB
Industrigatan 13
SE-314 34  Laholm
Sverige

Posti:
Däck365 AB /Rengas365
Box 12
SE-432 05 Tvååker
Sverige

Sähköposti: info@rengas365.fi
Puhelin: +4643079160
Vastausajat puheluihin:
Maanantai - perjantai 9:00-13:00,13:30-16:00, Suljettu ruokatunniksi 13:00-13:30

SE556127272401

Nämä ehdot tarkistettu  2019-03-11