Löydä vastaukset kysymyksiin

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia, joten olemme koostaneet niihin vastaukset tänne. Valitse kategoria etsiäksesi kysymykseesi vastaus. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Tuotekysymykset

Kuinka vanhoja renkaanne ovat?

Vastaus:

Suurin osa toimittamistamme renkaista on valmistettu alle kaksi vuotta sitten.  
STRO (The Scandinavian Tire & Rim Organization) on teettänyt testin oikean varastoinnin vaikutuksesta renkaiden vanhenemiseen VTI (Väg och Transportforsknings Institutet) Linköpingissä Ruotsissa. Testin mukaisesti 3 vuotta vanhoissa talvirenkaissa oli samat ominaisuudet jäällä kuin uusissakin.  On siis tarua että renkaiden tulisi olla tuoreet niitä ostettaessa. 
Renkaan vanheneminen alkaa vasta käyttöönoton jälkeen. 

Onko renkaita/vanteita varastossa ?

Vastaus:

Kaikki tuotteet jotka näkyvät hintoineen ja toimitusaikoineen nettisivustoltamme löytyvät varastosta. 

Missä renkaat on valmistettu?

Vastaus:

Suurten valmistajien (esimerkiksi Continental, Goodyear, Michelin ja Nokian) osalta nämä heidän useissa maissa sijaitsevat tehtaansa täyttävät kaikki valmistajien laatustandardit. Siksi monille tuotemerkkeille emme voi vastata renkaan valmistuspaikkaa, mutta renkaiden laatuun ei valmistusmaalla ole väliä, laatu on sama riippumatta siitä, missä ne valmistetaan.

Mikä ilmanpaine renkaisiin?

Vastaus:

Se riippuu mikä auto sinulla on, löydät renkaittesi ilmanpainemerkinnän autosi käyttöohjekirjasesta. Lisäksi tieto löytyy ajoneuvon sisäpuoleta, useinmiten kuskinpuolen ovipalkista, sulakekaapista tai tankkiluukun sisäpuolelta.