Löydä vastaus kysymykseen

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia joten keräämme vastaukset niihin tänne. Valitse kategoria etsiäksesi vastaus kysymykseesi. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Tuotekysymykset

Kuinka vanhoja renkaanne ovat?

Vastaukset:

Meillä valitettavasti ei ole mahdollisuutta vastata kaikkiin renkaiden ikää koskeviin kysymyksiin. Useimmat toimittamamme renkaat ovat alle vuoden ikäisiä ja on hyvin harvinaista että lähettäisimme yli kahden vuoden ikäisiä renkaita.  
STRO (The Scandinavian Tire & Rim Organization) on teettänyt testin oikean varastoinnin vaikutuksesta renkaiden vanhenemiseen VTI (Väg och Transportforsknings Institutet) Linköpingissä Ruotsissa. Testin mukaisesti 3 vuotta vanhoissa talvirenkaissa oli samat ominaisuudet jäällä kuin uusissakin.  On siis tarua että renkaiden tulisi olla tuoreet niitä ostettaessa. 
Renkaan vanheneminen alkaa vasta käyttöönoton jälkeen. 

Onko renkaita/vanteita varastossa ?

Vastaukset:

Kaikki tuotteet jotka näkyvät hintoineen ja toimitusaikoineen nettisivustoltamme löytyvät varastostamme. 

Missä renkaat on valmistettu?

Vastaukset:

Mikä koskee suurimpiin valmistajiin (esim. Continental, Goodyear, Michelin ja Nokian) on heillä omia tehtaita useissa maissa ja ne kaikki täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Siksi emme voi vastata monien tuotenimien renkaisiin missä maassa ne ovat valmistettu, renkaiden laatuun valmistusmaalla ei ole merkitystä.  

Mikä ilmanpaine renkaisiin?

Vastaukset:

Se riippuu mikä auto sinulla on, löydät renkaittesi ilmanpainemerkinnän autosi käyttöohjekirjasesta. Lisäksi tieto löytyy ajoneuvon sisäpuoleta, useinmiten kuskinpuolen ovipalkista, sulakekaapista tai tankkiluukun sisäpuolelta.