Löydä vastaukset kysymyksiin

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia, joten olemme koostaneet niihin vastaukset tänne. Valitse kategoria etsiäksesi kysymykseesi vastaus. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Löydä tuote

Mitä renkaita suosittelette?

Vastaus:

Saamme usein kysymyksen mitä renkaita Rengas365 suosittelee? Suosittelemme yhtä tai kahta hintaluokassaan olevaa rengasta. Tuotteet joita suosittelemme ovat joko testivoittajia tai mielestämme erittäin edullisia.  Kun emme suosittele jotain tuotetta, ei se tarkoita että tuote olisi huono, vaan mielestämme samassa segmentissä on parempiakin.  Suosittelemme esimerkiksi Nokian Hakkapeliitta 9  ja Nokian Hakkapeliitta R2  koska nämä voittavat suurimmaksi osaksi kaikki rengastestit, mutta suositelemme myöskin Hankook renkaita koska se on mielestämme erittäin hyvä edullinen rengas tässä segmentissä.
Talvirenkaissa suosittelemme ainoastaan nastarenkaita ja pohjoismaihin tarkoitettuja kitkarenkaita.    
 

Miksi suosittelette määrättyjä vanteita?

Vastaus:

Olemme valinneet joitakin vanteita jotka mielestämme sopivat valitsemallesi automallille paremmin. Monet vanteista ovat erityisesti suunniteltu kyseiselle automallille ja ne ulkonäöltään käyvät hieman paremmin tähän automalliin. Olemme valinneet joitakin edullisia vanteita jotka helppo pitää puhtaana ( suosittu valintaehto talvipyörille), mutta myöskin vanteita jotka yksinkertaisesti ovat tosi tyylikkäitä ja joiden tiedämme antavan autollesi sitä ylimääräistä!  On tärkeää muistaa, että kaikki hakutuloksissa näkyvät vanteet sopivat autoon ja jos vannemalli ei ole suositelluissa, se johtuu siitä, että jouduimme valitsemaan pois  joitakin. 

Jotta suosittelemme vannetta on sen sovittava autoon ilman soviterenkaita  ja alkuperäisten mutterien/pulttien tulee sopia uuteen vanteeseen. 

Miksi en löydä teiltä ympärivuotisia renkaita?

Vastaus:

Koska ei ole rengasta joka olisi hyvä ympäri vuoden käytössä. Lue enemmän 

Kuinka tiedän mikä rengaskoko on renkaissani?

Vastaus:

Helpoin ja turvallisin tapa selvittää vaihdettavat rengasmitat on tarkistaa vaihdettavan renkaan merkinnät.

Huomioithan, että emme anna sopivuustakuu ostettaessa vain renkaita, koska emme tiedä mitä vanteita asiakas aikoo käyttää renkaiden kanssa eikä meillä ole mahdollisuutta tarkistaa kuormitus- ja nopeusindeksiä automaattisesti.

Käytä mielellään malliamme kun tarkistat rengaskoon. Ota huomioon että kesä- ja talvirenkaissa ei ehkä ole sama rengaskoko, joten tarkista ne ennen ostoasi. 

Voinko käyttää hakuehtoa rengaspaketti jos ostan vain renkaat?

Vastaus:

"Rengaspaketti" hakuehtoa ei pidä käyttää jos ostetaan ainoastaan renkaat. Hakutoiminta "rengaspaketti" tarkistaa vain mitkä vanteet sopivat valittuun autoon ja mitkä rengasmitat sopivat vastaavaan vanteeseen kun vanne asennetaan valittuun autoon. 
 

Vanteissani on 4 pultinreikää, uusien vanteiden kuvat näyttävät 5 , miksi?

Vastaus:

Teknisistä syistä näkyy kaikissa vanteiden kuvissa viisi pultinreikää. Todellinen määrä pultinreikiä näkyvillä olevaan vanteeseen näkyy ensimäisestä numerosta joka on keskiön vieressä.
Esimerkiksi 4/100.0 tarkoittaa 4 pultinreikää ja niiden keskikohtien kautta kulkevan ympyrän halkaisijaa joka on 100mm. 

Mallissa useita vanne vaihtoehtoja - kuinka tiedän mikä on paras vaihtoehto?

Vastaus:

Ota rauhassa, tarkistamme sen sinulle. Jos olet valinnut vanteen joka ei ole paras mahdollinen, vaihdamme sen muunnelmaan joka käy parhaiten. Tietenkin samalla ulkonäöllä mutta sillä ET vaihtoehdolla joka käy parhaiten. 
Annamme sopivuustakuun pyörille kun etsit rengaspakettia (rengas+vanne) auton rekisteritunnuksen avulla. Jos olet epävarma tai et ole saanut auton rekisteröintitunnusta, suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä. 
Emme anna sopivuustakuuta perävaunujen, asuntovaunujen emmekä kuljetusvaunujen vanteisiin emmekä rengaspaketteihin. Emme myöskään anna sopivuustakuuta muunneltuihin (madalletut autot) tai maahantuotuihin autoihin.

Ostaessani vain renkaat, saanko myös tuotekuvassa olevat vanteet?

Vastaus:

Yksinkertainen vastaus, ei. Kuten myyntiehdoissammekin käy ilmi- jos etsit vain renkaita ja vanteet näkyvät renkaiden valikkokuvissa on tämä ainoastaan tarkoitettu esittelyyn ja vanne ei kuulu renkaan hintaan. 

Haluatko renkaat toimitettuina vanteilla tulee sinun tilata rengaspaketti (renkaat+vanteet) autoosi.