Löydä vastaus kysymykseen

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia joten keräämme vastaukset niihin tänne. Valitse kategoria etsiäksesi vastaus kysymykseesi. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Palautukset

Haluan peruuttaa ostokseni, kuinka teen sen?

Vastaukset:

Ainoastaan kirjalliset peruuttamiset ovat mahdollisia, emme hyväksy peruutusta puhelinsoitolla. Jos kadut ostoasi tee peruutusilmoitus pikimiten sähköpostiimme info@rengas365.fi ,voit käyttää myös ota yhteyttä lomaketta kotisivullamme.   
Jos tilaus jo toimitettu, silloin ilmoitus on tehtävä meille 14 päivän sisällä tilaamiesi tavaroiden vastaanottamisesta.  
Jos haluat autamme sinua palautuksessa.Tällöin maksat meille rahtikustannuksina 25 Eur/kpl rengas tai vanne (4 kpl =100 Eur), 30 Eur/kpl rengaspaketti (rengas+vanne)  (4 kpl = 120 Eur). Vähimmäisveloitus 50 Eur/palautus. Emme korvaa tilauksen yhteydessä maksettua asennusta ja tasapainoitusta rengaspakettiin ja perimme 12 Eur / kokonainen pyörä/kpl renkaan irroittamisesta vanteesta. ( 4 x 12 = 48 Eur).Tämä koskee peruutusoikeudesta johtuvia palautuksia.
Takaisinmaksu tapahtuu, kun olemme vastaanottaneet tuotteet ja todenneet ne vahingottomiksi, samalle maksutavalle jota käytitte tilauksessanne. 
Jos haluat ostaa muita tuotteita teet uuden tilauksen. 

Enemmän peruuttamisoikeudesta löydät kotisivultamme www.rengas365.fi -asiakaspalvelu-myyntiehdot sivustolta.   

Päivitetty 2020-01-20