Löydä vastaukset kysymyksiin

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia, joten olemme koostaneet niihin vastaukset tänne. Valitse kategoria etsiäksesi kysymykseesi vastaus. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Palautukset

Haluan peruuttaa ostokseni, kuinka teen sen?

Vastaus:

Ainoastaan kirjalliset peruuttamiset ovat mahdollisia, emme hyväksy peruutusta puhelinsoitolla. 

Jos haluat käyttää kaupan peruutus/palautusoikeuttasi tulee sinun ilmoittaa tästä 14 vuorokauden aikana tuotteiden vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa tilauksesi ota välittömästi yhteyttä info@rengas365.fi sähköpostiin tai kotisivultamme www.rengas365.fi -> asiakaspalvelu-ota yhteyttä lomakkeella. Liitä ilmoitukseen tilausnumerosi. Vain kirjalliset peruutukset hyväksytään.

Jos valitset että Rengas365 auttaa sinua palautuksessa, veloitamme

  • 33 EUR tuotetta kohden rahtiluokassa 1-2
  • 38 EUR tuotetta kohden rahtiluokassa 3-4
  • 47 EUR tuotetta kohden rahtiluokassa 5-6
  • 64 EUR tuotetta kohden rahtiluokassa 7-9

Pienin palautuskuljetuksen hinta on 66 EUR. Pyöräpaketeista ei palauteta asennusmaksua. Lisäksi veloitetaan maksu purkamisesta ja muista töistä 25 €/pyörä.

Huom. on tärkeää että pakkaat kokonaiset pyörät hyvin, varsinkin vanteet tulee suojata naarmuuntumisilta, koska olet vastuussa tuotteista palautuksen aikana. Tuotteet tulee pakata muoviin, myös muovisäkki tiukasti teipattuna käy hyvin. 

Jos haluat palauttaa tuotteet omalla kustannuksellasi tulee tuotteet/palautusasiakirjat merkitä tilausnumerolla ja tuotteet lähetetään osoitteeseen:

Rengas365/Däck365 AB

Industrigatan 13

SE-31234 Laholm

Ruotsi/Sverige

Takaisinmaksussa käytetään samaa menetelmää joka oli tilauksessasi (Avarda tai kortti). Takaisinmaksu tapahtuu 14 vuorokauden kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja todenneet että se on käyttämätön. Yksi edellytys palautusoikeudelle on että toimitetut tuotteet ovat käyttämättömiä. Jotta saisit täyden takaisinmaksun niin renkaita ei esim. saa asentaa vanteisiin tai jos olet ostanut pyöräpaketin niin niitä ei saa asentaa autoon. Ellei tuote ole alkuperäisessä kunnossa on meillä oikeus pidättää takaisinmaksussa vähennys tuotteen arvonmenetyksestä. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai kadonneet, palautusoikeus lakkaa. On tärkeää, että palautettavat renkaat ja vanteet paketoidaan hyvin, koska sinä asiakkaana vastaat palautuksen kuljetuksen yhteydessä sattuneista vahingoista.

Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Päivitetty 2024-02-14