Löydä vastaus kysymykseen

Monet saamistamme kysymyksistä ovat samankaltaisia joten keräämme vastaukset niihin tänne. Valitse kategoria etsiäksesi vastaus kysymykseesi. Ellet löydä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Takaisin

Kysymykset ja vastaukset - Tarjous ja hinnat

Kuljetusmaksun hinta?

Vastaukset:

Olemme päättäneet tukea rahtikustannuksissa ja helpottaaksemme sinua asiakkaanamme tarjoamme kiinteät hinnat. Toimitusmaksu on 7,8 EUR/rengas tai vanne, vaihtoehtoisesti 7,8 EUR/ rengaspaketti (rengas+vanne). Minimi toimitusmaksu 15,6 EUR/toimitus kuljetuksiin Suomen rajojen sisäpuolella.  
HUOM! ei toimituksia Ahvenanmaalle. 

Minulla on /käynnistän työpajan, saammeko paremmat hinnat?

Vastaukset:

Jos tarvitset suurempaa määrää (esimerkiksi jos teillä rengaskorjaamo  tai -yritys, tai yritys jolla on useita omia autoja), voimme löytää tiettyjä etuja suurempien toimitusten ja toistuvien sopimusten kautta. Ota silloin yhteyttä ota yhteyttä lomakkeellamme, kirjoita vapaasti muutama sana yrityksestäsi ja tarpeistasi.

Haluan tarjouksen neljään renkaaseen/rengaspakettiin (rengas+vanne) autooni.

Vastaukset:

Työskentelemme erittäin alhaisilla hinnoilla, parhaimmat hinnat tuotteillemme löydät nettisivustoiltamme. 

Jos tarvitset suurempaa määrää (esimerkiksi jos sinulla on korjaamo tai yritys jolla on useita omia autoja), voimme löytää tiettyjä etuja suurempien toimitusten ja toistuvien sopimusten kautta. Ota tällöin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme kotisivullamme www.rengas365.fi , kirjoita vapaasti muutama sana yrityksestäsi ja tarpeistasi.