Tilaa AEZ-kevytmetallivanteet netistä

AEZ-tuotevalikoimasta löytyy tyylikkäitä kevytmetallivanteita aina pienemmille henkilöautoille tarkoitetuista vanteista suurempiin SUV- ja maastoautoihin soveltuviin vanteisiin. Valitse hieman tyylikkäämmästä vanteesta designversio, joka saa katseet kiinnittymään autoosi. Rengas365-verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman AEZ vanteita — kaikki korkealaatuisia ja helppoja asentaa.

Turvalliset vanteet, jotka sopivat urheiluautoihin ja SUV-ajoneuvoihin

AEZ on kasvanut menestyksekkäästi aina 90-luvulta lähtien. Se on halunnut valikoimaansa sisällyttää vanteet kaikille ajoneuvoille, mutta erityisesti urheiluautoille, kilpa-autoille ja maastoautoille. Tämä tarkoittaa, että sen tuotevalikoima koostuu karkaistuista vanteista, joissa väri ei heti irtoa ja joissa laadunvarmistus on itsestäänselvyys. Vanteet tarkistetaan huolellisesti ennen niiden luovuttamista myyntiin.

Vinkkejä vanteiden valintaan

Selaa AEZ-vanteiden valikoimaa ja valitse eri väreistä ja viimeistelyistä mieleisesi. Yksinkertaisen hakutoimintomme avulla löydät tien perille tyylikkäiden vanteiden viidakossa.

Suorita haku rekisterinumerollasi tai automallillasi löytääksesi sopivan vannemallin AEZ:ltä. Tällä tavalla saat esille useita malleja ja pääset valitsemaan haluamasi mallin.

Saksalainen premium-merkki

Saksalainen laatu ja kestävyys koskee kaikkia AEZ-vanteita. Tuotemerkki käynnisti toimintansa 90-luvulla ja on siitä kasvanut lumivyöryn lailla. Monet aina urheiluautofaneista tavallisiin autoilijoihin ovat ihastuneet menestykseen ja huippuosaamiseen, jota yritys haluaa osoittaa tuotteillaan. AEZ on jo pitkään toimittanut erityisvanteita BMW-, Audi- ja Mercedes-merkkisiin autoihin.

Suorasovitteiset vanteet valituille automerkeille

Jotkin valitut AEZ-vanteet ovat suorasovitteisia ja sopivat erityisesti tiettyihin automerkkeihin. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa vanteet vaivattomasti ja käyttää auton alkuperäisiä pultteja. 

Löydä oikeat vanteet Rengas365-verkkokaupasta

Auton vanteet tulee valita huolella. Sen lisäksi että ne suojaavat ajoneuvoasi, ne tekevät siitä tyylikkään. Rengas365-verkkokaupassa voimme tarjota laajan valikoiman AEZ:n hienoja ja lujatekoisia alumiinivanteita, jotka on kehitetty erityisesti SUV-ajoneuvoille, maastoautoille, henkilöautoille ja muille.

AEZ-alumiinivanne

AEZ Alaska black
Alkaen 465.53 €/kpl
AEZ Alaska dark
Alkaen 490.69 €/kpl
AEZ Aruba dark
Alkaen 264.05 €/kpl
Väri: Grafiitti/kiillotettu 18"-21" koossa
AEZ Aruba graphite
Alkaen 251.04 €/kpl
Väri: Matta grafiitti 18"-21" koossa
AEZ Atlanta black
Alkaen 191.56 €/kpl
AEZ Atlanta titan
Alkaen 185.99 €/kpl
AEZ Berlin black
Alkaen 257.97 €/kpl
AEZ Berlin dark
Alkaen 269.27 €/kpl
AEZ Havanna dark
Alkaen 329.53 €/kpl
AEZ Havanna grey
Alkaen 308.13 €/kpl
AEZ Leipzig black
Alkaen 418.54 €/kpl
20"-22"
AEZ Montreal black
Alkaen 241.28 €/kpl
AEZ Montreal dark
Alkaen 251.39 €/kpl
AEZ North dark
Alkaen 249.24 €/kpl
AEZ Panama dark
Alkaen 332.61 €/kpl
AEZ Panama high gloss
Alkaen 310.19 €/kpl
AEZ Porto black
Alkaen 263.96 €/kpl
AEZ Porto dark
Alkaen 276.28 €/kpl
Näytä kaikki alumiinivanne alkaen AEZ