Tilaa AEZ kevytmetallivanteet netistä

AEZ  tuotevalikoimassa löytyy tyylikkäitä kevytmetallivanteita niin  pienemmille henkilöautoille sovelletuista vanteista suurempiin SUV ja maastoautoihin käypiin vanteisiin. Valitse hieman tyylikkäämmästä vanteesta designversio, joka saa katseet kääntymään autoosi. Meiltä Rengas365 verkkokaupasta löydät suuren valikoiman AEZ vanteita - kaikki korkealaatuisia ja helppoja asentaa. 
Turvalliset vanteet, jotka sopivat urheiluautoihin ja SUV ajoneuvoihin

90-luvulta lähtien AEZ on kasvanut menestyksekkäästi. He ovat halunneet sisällyttää vanteet kaikille ajoneuvoille, mutta erityisesti urheiluautoille, kilpa-autoille ja maastoautoille. Tämä tarkoittaa, että heidän tuotevalikoimansa koostuu karkaistuista vanteista, joissa väri ei ensi hädässä irtoa ja joissa laadunvarmistus on itsestäänselvyys. Vanteet tarkistetaan huolellisesti ennen niiden luovuttamista myyntiin.

Vinkkejä vanteiden valintaan 

Selaa AEZ-vanteiden valikoimaa ja valitse eri väreistä ja viimeistelyistä. Yksinkertaisen hakutoimintomme avulla löydät tien tyylikkäiden vanteiden viidakkoon.

Etsi rekisterinumerollasi tai automallillasi löytääksesi sopivan vanteen mallin AEZ: ltä. Tällä tavalla saat esille useita malleja ja valita haluamasi mallin.

Saksalainen premium-merkki

Saksalainen laatu ja kestävyys koskee kaikkia AEZ-vanteita. Tuotemerkki avasi ovensa 90-luvulla ja on kasvanut lumivyörymäisenä. Urheiluautojen faneista tavallisiin autoilijoihin ovat ihastuneet menestykseen ja huippuosaamiseen, jota yritys haluaa näyttää tuotteillaan. AEZ on jo pitkään toimittanut erityisiä vanteita automerkkeihin BMW, Audi ja Mercedes.

Suorasovitteiset vanteet valituille automerkeille 

Jotkin valitut AEZ vanteet ovat suorasovitteisia ja sopivat erityisesti tiettyihin automerkkeihin. Tämä tarkoittaa että voit asentaa vanteet vaivatta ja voit käyttää auton alkuperäisiä pultteja.  

Löydä oikea vanne Rengas365 verkkokaupasta
 

Autosi vanteet tulee valita huolella. Ne toimivat sekä suojana että myös ajoneuvosi tyylituotteena . RENGAS365 verkkokaupassa voimme tarjota laajan valikoiman AEZ: n hienoja ja vahvoja alumiinivanteita, jotka on kehitetty erityisesti SUV- ajoneuvoille, maastoautoille, henkilöautoille ja muille.

AEZ alumiinivanne

AEZ Alaska black
Alkaen 476.42 €/kpl
AEZ Alaska dark
Alkaen 505.44 €/kpl
AEZ Aruba dark
Alkaen 269.63 €/kpl
Väri: Grafiitti/kiillotettu 18"-21" koossa
AEZ Aruba graphite
Alkaen 256.35 €/kpl
Väri: Matta grafiitti 18"-21" koossa
AEZ Atlanta black
Alkaen 195.60 €/kpl
AEZ Atlanta titan
Alkaen 189.92 €/kpl
AEZ Berlin black
Alkaen 263.43 €/kpl
AEZ Berlin dark
Alkaen 277.15 €/kpl
AEZ Leipzig black
Alkaen 431.76 €/kpl
20"-22"
AEZ Montreal black
Alkaen 246.39 €/kpl
AEZ Montreal dark
Alkaen 256.69 €/kpl
AEZ North dark
Alkaen 254.51 €/kpl
AEZ Panama dark
Alkaen 341.83 €/kpl
AEZ Panama high gloss
Alkaen 148.58 €/kpl
AEZ Porto black
Alkaen 269.54 €/kpl
AEZ Porto dark
Alkaen 284.32 €/kpl
AEZ Tioga graphite
Alkaen 185.73 €/kpl
AEZ Tioga titan
Alkaen 200.84 €/kpl
Näytä kaikki alumiinivanne alkaen AEZ