Talvirenkaat ja nastarenkaat autoosi

RENGAS365:llä on suuri valikoima talvirenkaita, niin nasta- kuin kitkarenkaita, muutamissa markkinoiden johtavissa merkeissä. Voit tottkai ottaa meihin yhteyttä, jos haluat neuvoja rengastyypistä joka sopii parhaiten talviajossa juuri sinun autossasi!

Jos haluat apua talvirenkaittesi asennukseen, meillä on lukuisia asennuskumppaneita, jotka auttavat mielellään. Valitse kumppani, joka on lähimpänä sinua.
Kun tilaat meiltä pyöräpaketin (renkaat + vanteet), asennamme ja tasapainotamme  halutessasi aina nasta- tai kitkarenkaasi vanteelle ennen lähetystä. 

Talvirengasmerkkimme

RENGAS365 myy ainoastaan huolellisesti valittuja talvirenkaita markkinoiden johtavilta merkeiltä. Meillä on suuri valikoima nasta-ja kitkarenkaita. Riippumatta siitä, tarvitsetko nasta- vai kitkarenkaat, löydät meiltä kattavan valikoiman ottaen huomioon autosi, asuinpaikkasi ja ajoreittiesi yleisimmät talviolosuhteet.
Verkkokaupastamme löydät nastarenkaita ja/tai nastattomia talvirenkaita seuraavilta valmistajilta:

Mitä valitsen?

On aika paljon ajateltavaa kun on aika vaihtaa nasta- tai nastattomat renkaasi. Ajotyylisi ja missä päin Suomea asut, vaikuttavat valintaasi. Nastarenkaat ovat lumessa ja jäällä ajaessa  ehdottomasti turvallisimmat, kun taas nastattomat talvirenkaat ovat paremmat märällä tai loskakelillä. Maan pohjoisosassa on tavallisinta ajaa nastarenkailla. Mitä etelämmäksi tullaan sitä tavallisemmaksi tulevat kitkarenkaat. 
Autossa ei saa olla samanaikaisesti kitka-ja nastarenkaita. Kaikkien renkaiden tulee olla joko nastattomat kitkarenkaat tai nastarenkaat. Valikoimastamme löydät nastarenkaita ja nastattomia kitkarenkaita pohjoismaiseen ilmastoomme.  Myymme myös eurooppalaisia kitkarenkaita. Nastarenkaistamme löydät muun muassa moninkertaiset testivoittajat Nokian Hakkapeliitta 9, Michelin X-Ice North 3 sekä Hankook Winter i*Pike RS.