Tilaa Michelin nastalliset talvirenkaat jo tänään

Osta uudet nastalliset Michelin talvirenkaat meiltä Rengas365:ltä 
Etsitkö Michelin nastarenkaita myy Rengas365 verkkokauppa koko Michelin valikoimaa halvalla. Saat meiltä hyvät hinnat, henkilökohtaisen palvelun ja nopeat toimitukset Michelin nastarenkaille. 

Haluatko olla varma optimoituun pitoon myös hankalassa talvikelissä ovat Michelin nastalliset talvirenkaat sopeutettu mukautettu talviteillemme. Michelin renkaista voit olla varma että ne ovat testattu ja kehitetty suorittamiseen. 

Michelins renkaat kehitetty pohjoisille talviteillemme  
Michelin X-Ice North XIN2 on nastarengas pohjoisille talviteillemme ja käy kaikkiin henkilöautoihin. Renkaassa korkea turvallisuus niin lumessa kuin jäälläkin ajaessa. Verrattuna edeltäjäänsä on jarrutusmatka jäällä lyhentynyt 10% ja vetoteho syvässä lumessa tullut 10% paremmaksi.

Michelin nastalliset talvirenkaat kaikkiin autoihin
Michelin X-Ice North 3 talvirengas on turvallinen ja varma rengas pohjoiseen talveen. Ajatko suuremmalla kaupunkijeepillä/SUV katumaasturilla on MICHELIN Latitude X-Ice North LXIN2 erinomainen valinta täydelliseen luottamukseen vaativimmissakin talviolosuhteissa. 

Keveiden kuorma-autojen ja jakeluautojen kuljettajille on uusi Michelin Agilis X-ICE NORTH turvallisempi kaikissa talviolosuhteissa, kestävämpi ja taloudellisempi rengas. 

Uudet Michelin nastarenkaat löydät halvalla meiltä Rengas365:ltä!. 

Michelin-nastalliset talvirenkaat

Michelin X-Ice North 4
Alkaen 112.59 €/kpl
Poikkeuksellinen hallinta talviteillä henkilöautoille.
Michelin Agilis X-Ice North
Alkaen 143.55 €/kpl
Kuljetusautoille.
Michelin X-Ice North 4 SUV
Alkaen 197.48 €/kpl
Näytä kaikki Michelin nastalliset talvirenkaat.